vrijdag 3 februari 2017

Amber en haar overgrootvader


zomaar even een verhaal tussendoor aangezien wij wachten op de loopsheid van Amber. De hormonen gieren door het lijf van Amber en tijdens de training mocht broerlief niet bij haar komen vorige week nog wel. Dus wij wachten af tot Amber zover is.
Deze bovenste foto is SCANDERNA'S SVART ORLANDO de overgrootvader van Amber, Amber is de onderste foto. Lookalike
Het grappige hiervan is dat Astrid de fokker van Amber op vakantie naar Noorwegen en bij Odny was en deze foto zag hangen die vond het precies Amber.
Zerline (moeder van Amber ) komt uit Noorwegen bij Torunn vandaan. Deze dames zijn vriendinnen en inmiddels is uit het eerste van Amber een blonde reu Zack genaamd verhuist naar Noorwegen die bij Odny woont.
Hoe klein is de hondenwereld.

 
 

2 opmerkingen:

  1. Scanderna's Svart Orlando was een hele mooie hond. Er is iets heel herkenbaars in die hoofden voor mij. In de honden van kennel Heka-B Tunet's zie je ook weer die types terug. Door de paring met Thor krijg je weer een verbinding terug met Noorwegen. Jaren geleden hebben wij zijn over over grootmoeder geïmporteerd. In de 6e generatie (dat gaat de 7e generatie van de pups zijn), komt Hoffen-Hill's Black Holy Cobra 2x voor en in de 5e en 7e gen komt my 'all time geliefde schat' Scanderna's Svarta Butzi weer tevoorschijn. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te lezen Hester, en we hopen dat Thor en Amber het zullen gaan waarmaken.

      Verwijderen