zaterdag 15 juli 2017

De tijd


is voorbij gevlogen deze week zonder pups idem.
Amber is bevallen op mijn eerste vakantiedag hoe super om zo je vakantie te beginnen. Natuurlijk waren wij er klaar voor.  De pups waren allemaal overdag geboren Astrid de fokker van Amber wou er graag bij zijn altijd prettig om een paar handjes erbij te hebben. Amber heeft alles goed doorstaan en was niet ziek zoals de vorige keer. Wat de opstart met de pups en het drinken duidelijk makkelijker maakte voor Amber en voor mijzelf natuurlijk.
De familie kwam al gauw langs om te knuffelen Amber laat het gemakkelijk toe checkte wel even als er een pup bij iemand op schoot lag maar was/is  heel relaxt daar mee omgaan. eigenlijk de gehele nestperiode.
Zo klein toen nog.
De vele visites en de aankomende eigenaren die iedere week langs kwamen als ze in de gelegenheid waren. Leo dan niet die is eenmaal geweest maar de webcam kon gevolgd worden na wat opstart problemen daarvan. en dan is het toch mooi dat ze vanuit Denemarken en de andere eigenaren dit konden volgen. Achter de schermen veel contact gehad met de eigenaren om sommige dingen op te pakken de papierenwinkel voor Denemarken o.a. de reistas van Zerline. De buggy van Martine en Loes die gebruikt werd door te gaan wandelen naar het park met en zonder Amber 3 rondes per keer, dat houdt je wel slank zo.
Vele momenten zijn zo waardevol dat ik wel foto's erbij kan gaan zetten maar dan wordt het zolang verhaal. Het zijn open vrije vrolijke pups geworden en dat is wat ik graag zien in de Hovawart en evengoed een levendig karakter hebben wat erbij hoort.
De eerste berichten van alle eigenaren waren super dat ze een goede opstart hebben gemaakt en het is nogal wat om uit je roedel weg te gaan met andere mensen mee in een nieuw huis enz. soms een andere hond in het gezin, maar volgens de laatste berichten gaat het nog allemaal super. 
Gisteren is Modi (betekend zoon van Thor) voor 2 weken te logeren ook weer leuk.
Dan Sia die de werpkist en de ren heeft uitgeleend (de ballen zitten nog in de auto ) daarvoor bedankt. En dan alle aandacht die er voor Amber is geweest het viel mij op dat alle pup eignaren eerst altijd Amber begroeten en daar de tijd voor name en dan naar de pups toe gingen, voor mij bijzonder belangrijk. Dan natuurlijk niet te vergeten Leen en Ward met Thor en Gaya die waar we veel contact mee hebben gehad en ze zijn op visite geweest bij de pups.
De foto's van de pups thuis.
Iroh 

Zarah

Iorék (ijsbeer in het Deens)

Modi(zoon van Thor)
Zaartje

BoppeSaartje net thuis.
Zerline (vernoemd naar Oma)


Natuurlijk wil ik graag af en toe een foto ontvangen van de pups ontvangen altijd welkom en een update. De stambomen van de pups heb ik binnen die kom ik t.z.t. langs brengen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten