dinsdag 9 mei 2017

Verslag van gisteren


Amber was zondagnacht al onrustig wist niet waar ze zitten moest vaak naar buiten willen om te ontlasten enz., wat heel normaal is voor een teef op dat moment.
Aangezien ik haar niet meer alleen wou laten sliep ik dus niet. Maar alles voor het goede doel.
Gisteren is om 11.00 uur de eerste blonde dame geboren, binnen een kwartier kwam de 2e blonde dame. Amber wist precies wat ze doen moest wat is de natuur dan zo mooi geregeld. Gewoon prachtig Astrid( fokker) van Amber kwam helpen en kijken naar de bevalling omdat het altijd een wonder is zoiets mee te ogen maken.
De eerste reu is blond die geboren werd om 13.50 uur dan ga je denken hebben wij een blonde reu gebruikt??? nee toch niet.
Daarna kwam om 14.15 een zwart/blonde reu met 2 witte borstvlekjes.
Om 15.15 uur een zwart/blond teefje en 15.35 haar zus in de zelfde kleurstelling.
om 16.05 uur kwam er een flinke reu in de kleuren zwart/blond om 17.00 uur nog een reu in zwart/blond. Om 17.55 een zwart/blonde reu helaas levenloos geboren.

De dierenarts is geweest om Amber na te voelen of ze echt leeg was en ja dat was zo, zodat wij rustig de nacht in konden gaan.
Na vele felicitaties op wat voor manier dan ook,  heb ik daarna de stekker er echt uit getrokken het was een lange dag.Vannacht bij Amber gebleven een rustige nacht maar wel een zeer zorgzame moeder aan het werk gezien. Slapen doe je niet veel er is zoveel te zien maar dat halen wij wel weer in. Ze drinken allen goed en Amber poetst haar pups met liefde en ze drinken allen goed.


                                              Vanmorgen vroeg genomen.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!!!!! Groet Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat, wij zijn ons aan het oriƫnteren. Onze laatste hovawart is nu een half jaar geleden overleden. Het is een proces om weer klaar te zijn voor een nieuwe pup. Ondanks dat we nu nog 2 honden hebben, heeft dit even geduurd. Ik weet niet hoeveel interesse er al is, zou u ons misschien meer informatie over de ouders kunnen sturen? dank en groet
  Ellen Wiegerinck

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ellen als je mij een email stuurt en daarin je telefoonnummer. Over Amber staat alles over het blog met gezondheidsuitslagen en van Thor is te vinden op zijn website van Kathorgal van t Beversnest.

   Verwijderen